Värdshuset Tuorlan Majatalo

Värdshuset Tuorlan Majatalo ligger i en vacker herrgårdsmiljö längs den historiska Kungsvägen, ca 13 kilometer öster om Åbo. Värdshuset bjuder på läcker mat, lugn inkvartering och en trevlig friluftsmiljö under alla årstider. I värdshuset bor man som hos mormor.

Byggnaden som inrymmer restaurangen och den tillhörande gammaldags boden är byggd på 1820-talet som hem och kontor för den dåvarande gårdsfogden. Lunchbuffén som serveras dagligen innehåller traditionella rätter enligt lokala recept. På samma område finns Väisälä rymdpark och landsbygdsinstitutet Livia.

I Tuorla hittar man allt mellan himmel och jord: landsbygd med fridfullt betande kor och rymdens underverk i planetariets föreställningar. På sommarens går höns och får fritt omkring på värdshusets gård. Tuorla-området och de närliggande skogarna är ett populärt friluftsobjekt. Ett veckoslut i Tuorla kulturlandskap är en härlig upplevelse, oberoende av vädret! Längs naturstigen kan man lära känna områdets speciella natur.

För barnen finns en trollstig i skogen med roliga uppgifter. Värdshuset Tuorlan Majatalo med omgivning passar också för en trivsam konferensdag, familjefester och företagsevenemang.

Tuorlantie 1

Tuorlantie 1, Piikkiö, Suomi

View larger map