Avantouintia Villa Wolaxissa

Ravintola-hotelli Villa Wolax sijaitsee kauniissa merenrantamiljöössä Kuusiston saaressa. Historiallinen villa ympäristöineen tarjoaa monipuoliset palvelut ja puitteet sekä yksityisvieraille että ryhmille. Meillä saat nauttia keittiömestarin herkullisista luomuksista, upeista saaristomaisemista, nukut tunnelmallisissa huoneissamme ja järjestät ikimuistoiset juhlat tai toimivan kokouksen. Meren rannassa sijaitsevissa puulämmitteisissä saunoissamme saat saariston parhaat löylyt ja voit rentoutua porealtaassa. Pääset pulahtamaan mereen uimarannalta ja talviaikaan avantoon. Tarjoamme erilaisia aktiviteetteja, mm. SUP lauta- ja sähköpyörävuokrausta, RIB-venelyä, Soling-purjehdusta, pihastamme lähtee luontopolku, järjestämme tapahtumia ja kesäkaudella myös vierasvenesatamamme palvelee. Meillä voit piipahtaa tai jäädä viihtymään.
Tervetuloa viettämään ikimuistoisia päiviä Villa Wolaxiin!

Avantouintia Villa Wolaxissa

Villa Wolaxin avanto ja ulkoporealtaat kutsuvat rentoutumaan. Joka perjantai 22.3.2024 asti järjestetään avoin Saunaperjantai -tapahtuma. Tapahtuman hinta on 35€/hlö ja siihen sisältyy sauna, avanto, ulkoporealtaat sekä ruokailu Villan päätalossa. Menu päivittyy aina viikoittain ja siihen sisältyy kattava salaattipöytä, lämminruoka, kahvi / tee ja suklaa. Keittiömme huomioi erikoisruokavaliot erikseen ennakkoilmoituksella. Varaathan paikkasi ennakkoon verkkokaupastamme!

Otathan oman pyyhkeen ja uima-asun mukaan. Uimaireille suosittelemme mukaan uimakenkiä tai muita vastaavia ja pipoa. Miehille ja naisille on erilliset pukeutumis- ja suihkutilat, sauna ja ulkoporealtaat ovat yhteiskäytössä.

Villa Wolax on anniskelualuetta ja Villan päätalolta voit ostaa sauna- sekä illallisjuomat.

Maksutapoina käy kortti tai käteinen.

Varaa paikkasi verkkokaupasta täältä.

Villa Wolax
Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto
+358405331469
myynti@villawolax.fi

Villa Wolaxin tie 40

Villa Wolaxin tie 40, 21620 Kuusisto, Suomi

View larger map