Skip to main content

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

MLL Perhekahvila

Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Naisten ohjatut kuntosalivuorot Littoisten Monitoimitalolla

Littoisten monitoimitalon kuntosalilla ohjatut kuntosalivuorot naisille tiistaisin klo 18-19 ja 19-20. Kuntosalilaiteiden opastus klo 17.45-18. Tunnit ovat sisällöltään samanlaisia ja treenaus tapahtuu kiertoharjoitteluna. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Ohjaaja paikalla 

Kaarinan kaupunki | liikunta- ja viherpalvelut
Kuntosalit

Terveyspiste Kaarinassa

Punaisen Ristin terveyspisteessä terveydenhuollon ammattilaiset neuvovat miten hoitaa omaa ja läheisten hyvinvointia. Mittaamme myös verenpaineen ja kehonkoostumuksen. kello 11 jumppatuokio.

Ilmoittaudu Kaarinan musiikkileiri ja -viikolle

Kaarinan musiikkiviikko ja -leiri järjestetään vuosittain kesäkuussa. Leirillä sinua odottavat erinomaiset pedagogit, sinfoniaorkesteri, jousiorkesteri sekä kaksi eritasoista puhallinorkesteria. Odotettavissa on musiikin täyttämä viikko hienojen opettajien ja ison kaveripiirin joukossa.

Koe Soitto! -musiikkitapahtuma

Oletko nuori konemusiikintekijä, soitatko bändissä, räppäätkö, laulatteko stemmoissa? We want You!

Näyttelyt 2023: maaliskuu

Maaliskuisessa Kaarinassa pääsee monin eri tavoin tutustumaan Vanumammaan eli Turun Vanun perustajaan ja omistajaan kauppaneuvos Aline Grönbergiin. Kaarina-talon ensimmäisen kerroksen näyttely ja kolme eri sisältöistä luentoa avaavat Aline Grönbergin elämää. Kauppaneuvoksen elämästä kertoo myös Kaarina-Teatterin 40-vuotisjuhlanäytelmä Vanumamma – Vaddmamma, jota esitetään maalis-huhtikuussa.

Saunaperjantai

Perjantaisin sauna on lämpimänä klo 15:00-21:00 ja pöytä katettuna klo 15:00-20:30. Hinta on 29 €/hlö ja siihen sisältyy saunominen, ulkoporealtaiden käyttö sekä illallinen. Myös avanto on avoinna!

Kamarimusiikkikonsertti Metsään!

Tuuli Raitio (viulu), Iida Ranta-Nilkku (käyrätorvi) ja Emmi Vesterinen (piano) Sibelius-Akatemiasta esittävät kamarimusiikkikonsertin ensimmäisellä puoliajalla J.S. Bachin viulumusiikkia, Catherine Likhutan humoristisen I threw a Shoe at a Cat -kappaleen, sekä arvostetun suomalaissäveltäjä Magnus Lindbergin Etydi II:n. Toisella puoliajalla kuullaan yksi romantiikan ajan kamarimuusikin helmistä: Johannes Brahmsin trio käyrätorvelle, viululle ja pianolle. 
Kesto n. 50 minuuttia. 

Terveyspiste Kaarinassa

Punaisen Ristin terveyspisteessä terveydenhuollon ammattilaiset neuvovat miten hoitaa omaa ja läheisten hyvinvointia. Mittaamme myös verenpaineen ja kehonkoostumuksen. kello 11 jumppatuokio.

Skip to content