Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Mopotalli Kaarina

Tallilla voit korjailla mopoja, mopoautoja, kevytmoottoripyöriä ja polkupyöriä. Voit myös viettää aikaa toisten nuorten kanssa.

Tanssikurssit Littoisten lavalla kesällä 2022

Tanssikursseja maanantaista torstaihin perusteista jatkotasolle asti. Kursseille osallistujan ei tarvitse olla seuran jäsen, voit tulla yksin, kaksin tai porukalla.

Soolotalkoot – Vieraslajitalkoot Kaarinassa

Kaarinan kaupunki kannustaa asukkaita mukaan vieraslajien torjuntaan. Yhteistyöllä vieraslajien leviäminen voidaan pysäyttää ja meitä ympäröivä luonto pysyy monimuotoisena, turvallisena ja viihtyisänä.

Liikennepuisto

Kesä-heinäkuussa liikennepuistossa on ohjattua toimintaa maanantaista torstaihin klo 10-17. Muina aikoina liikennepuistossa saa pyöräillä omatoimisesti ja järjestyssääntöjä noudattaen.

Teatterileiri – ilmoittautuminen

Teatterileiri järjestetään jälleen Kaarina-Teatterilla päiväleirinä 25.-29.7.
Leiri on tarkoitettu 13-18-vuotiaille. Päivittäinen leiriaika klo 10-15, torstaina illalla on lisäksi esitys vanhemmille ja muille leiriläisten läheisille.
Leirin hinta 40 euroa sisältää ohjelman, lounaan ja välipalan. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Keskiaikaiset hyötykasvit

Piispanlinnan kaivauksissa tehtyjen siemenlöytöjen perusteella on koottu näyttely keskiajalla käytetyistä hyötykasveista ja mihin tarkoitukseen ja missä yhteydessä niitä on käytetty.

Arvid Kurki – In memorial 500 vuotta

Arvid Kurjen, viimeisen katolisen piispan,  kuolemasta tulee tänä kesänä 500 vuotta. In memorial 500-vuotta näyttelyssä perehdytään vuoden 1522 tapahtumiin ja Arvid Kurkeen niin yksityishenkilönä kuin piispanakin.

Näe piispanlinna vuonna 1522

Esitykset katsotaan VR-laseilla. VR-laseissa on säätö, jonka avulla myös silmälasit voivat olla käytössä. VR-lasien kosketuspinnan puhdistetaan käyttökertojen välillä. Valittavana on kolme eri esitystä ja esityksien kesto 4-5 minuuttia.

Skip to content