Skip to main content

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Näyttelyt 2022: lokakuu

Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa Paraisten Taideyhdistys Pictura tuo esille mm. jäsenistön akvarelleja ja öljytöitä vuoden 2022 vuosinäyttelyssään. Toisessa kerroksessa Nova Liiho kuvaa teoksissaan pakko-oireista häiriötä sen eri muodoissa.

SeniorSurf: Yhdessä luontoon – joka iän oikeus

SeniorSurf-päivä on osa valtakunnallista Vanhustyön keskusliiton koordinoimaa Vanhustenviikkoa. Teemapäivän tarkoituksena on rohkaista ikääntyneitä ihmisiä tutustumaan digilaitteisiin ja -palveluihin sekä niiden tuomiin mahdollisuuksiin. Vuoden 2022 teema on Yhdessä luontoon - joka iän oikeus.

Koulukiusaaminen Kaarinassa -keskustelutilaisuus

Tiistaina 4.10. järjestetään koulukiusaamista käsittelevä keskustelutilaisuus klo 18-19, Kaarina-talon Kaarina-salissa. Keskustelutilaisuus on osaa Johanna Karen näyttelyä "Minuunkin sattuu". 

Puntarin päivätanssit

Meidät johdattaa musiikin ja tanssin huumaan Duo Viihteinen, jossa hanuria soittaa Urpo Reunanen ja solistina Keijo Tapper.

Lasten Lystikäs

Lasten Lystikäs järjestetään Vaparissa pari kertaa kuukaudessa alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Vaparilta löydät monenlaisia liikunnallisia toimintapisteitä. Vaparissa on myös urheiluseuran järjestämä buffetti. Varaa käteistä rahaa mukaan. Tervetuloa temppuilemaan.

Pierre Chesnot: Terveydeksi

Syksyllä Kaarina-Teatterissa nauretaan Terveydeksi, kun Pierre Chesnotin farssi Terveydeksi tulee Kaarina-Teatterin ohjelmistoon. Näytelmän ohjaa Eija-Irmeli Lahti. Farssi kertoo iäkkäästä perinnön jättäjästä, joka on kuuluisa ja varsin varakas kirjailija. Perintöä tavoittelee ja tätä pesunkestävää farssia pyörittää sekalainen ja ahne joukko. Farssille tyypillisesti äkkikäänteistä ei ole pulaa. Naurua piisaa ja nauruhan on tunnetusti terveellistä!

Wibit temppurata Kaarinan uimahallissa

Ajankohdat 17.10.2022 - 21.10.2022 Viikonpäivä Klo maanantai 12.00 - 18.00 tiistai 12.00 - 18.00 keskiviikko 12.00 - 18.00 torstai 12.00 - 18.00 perjantai 12.00 - 18.00

Skip to content