Skip to main content

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Valoteos "TOUKO" Piikkiön Pontelassa

Viime syksyltä tuttu valoteos “Touko” palaa jälleen Piikkiön Pontelaan. Teos valaisee Pontelan rakennusta ja sen lähimaastoa 28.11.2022-31.1.2023.

Kaarinan Kuvaajien näyttely: Talven iloa

Talvella voi tehdä monenlaista: lumiukkoja, hiihtää, lasketella pulkalla ja lasketturinteessä. Voi uida avannossa tai pilkkiä avannosta. Ja ihailla maisemia. Puntarin ikkunalla on talven iloista 10 kuvaa viideltä eri kuvaajalta.

Näyttelyt 2023: tammikuu

Vuosi aloitetaan upeilla näyttelyillä, joita ei voi jättää näkemättä! Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa nähdään Merja Pitkäsen näyttely Olotila, jossa vanhat puutuolit kertovat tarinaa ihmiselämästä. Toisessa kerroksessa Eero Alho koskettaa kuvilla ja teksteillä, joiden syvin tarkoitus on näyttää miten ihmeellisiä asioita meistä itsestämme ja aivan meidän läheltämme löytyy. Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien lemmikki- ja kotieläinkuvissa nähdään myös harvinaisempia eläimiä.

MLL Perhekahvila

Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Neljän taiteilijan yhteisnäyttely ”Elämän aarteet”

Jokaiselta taiteilijalta on tulossa näyttelyyn 2 - 4 teosta. Teeman ideoi Mökki Gallerian emäntä, galleristi Sibel Kantola, joka halusi näyttelyn avulla korostaa, että jatkuvista ikävistä uutisista huolimatta elämässä on yhä kauniita ja arvokkaita asioita, joita voi vaalia, arvostaa ja tuoda esille.

Naisten ohjatut kuntosalivuorot Littoisten Monitoimitalolla

Littoisten monitoimitalon kuntosalilla ohjatut kuntosalivuorot naisille tiistaisin klo 18-19 ja 19-20. Kuntosalilaiteiden opastus klo 17.45-18. Tunnit ovat sisällöltään samanlaisia ja treenaus tapahtuu kiertoharjoitteluna. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Ohjaaja paikalla 

Kaarinan kaupunki | liikunta- ja viherpalvelut
Kuntosalit

Palokuntanuorten tutustumiskurssi 17.1. alkaen

Rantakulman VPP järjestää keväällä tutustumiskurssin palokuntatoimintaan 10-15 -vuotiaille nuorille Rantakulman paloasemalla Piispanristillä. Palokuntanuorten toimintaan osallistuva nuori saa valmiuksia ja taitoja toimia oikein ja turvallisesti arkielämän yllättävissä tilanteissa.

Moderni klassikko –videonäyttely

Uusinta Ensemblen Moderni Klassikko -videonäyttelyssä avataan 1900-luvun modernin taidemusiikin rakenteita ja eri tyylisuuntia poliittis-kulttuurisessa kontekstissaan ja avaa sen ilmiöitä muun muassa keskusteluin ja visuaalisen havainnollistamisen keinoin.

Talvilomatoimintaa 2023 – ilmoittautumiset

Talvilomatoimintaa 2023 - ilmoittautumiset

Nuorisopalveluiden järjestämille retkille ilmoittaudutaan verkossa 23.1.-12.2. tai niin pitkään kuin ryhmissä on tilaa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu verkkopankissa. Lähikohteisiin (elokuvateatteri Kino Piispanristi ja kiipeilykeskus K2) jokainen saapuu omatoimisesi, alle 9-vuotiaat voivat osallistua vain aikuisen seurassa. Kaarinan ulkopuolisille retkille alle 12-vuotiaat voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Terveyspiste Kaarinassa

Punaisen Ristin terveyspisteessä terveydenhuollon ammattilaiset neuvovat miten hoitaa omaa ja läheisten hyvinvointia. Mittaamme myös verenpaineen ja kehonkoostumuksen. kello 11 jumppatuokio.

Lasten Lystikäs

Lasten Lystikäs järjestetään Vaparissa pari kertaa kuukaudessa alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Vaparilta löydät monenlaisia liikunnallisia toimintapisteitä. Vaparissa on myös urheiluseuran järjestämä buffetti. Varaa käteistä rahaa mukaan. Tervetuloa temppuilemaan.

Skip to content