Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Kaarina-Teatteri: Kaksi naista ja meri

Luovuus ja intohimo rantautuvat Tove Janssonin purrella Kaarina-Teatterin päänäyttämölle 24.9.2021!
Esityskausi jatkuu 20.11.21 asti.

Tervetuloa varaamaan liput syksyn esityksiin!

25€

Valoinstallaatio: Ankkuri kesään

Valoteos “Ankkuri kesään” valaisee Kaarinan Hovirinnan venesataman laiturien 1-4 välisen alueen rantakasvillisuutta ja -rakennelmia 4.10.-21.11.2021. Teoksessa on käytetty viittätoista valonheitintä staattisin värein. 

Tapahtuma on maksuton.

Kuvis- ja askartelupaja

Kuvis- ja askartelupaja Kuusiston nuokkarilla tiistaisin klo 14-16.

Tapahtuma on maksuton.

Askartelupaja

Askartelupaja Ampperissa tiistaisin klo 15-16 marraskuun loppuun saakka.

Tapahtuma on maksuton.

Kuvis- ja askartelupaja

Kuvis- ja askartelupaja Piispanlähteen nuokkarilla keskiviikkoisin klo 14-16.

Tapahtuma on maksuton.

Pakopelityöpajat lapsille ja nuorille

Pakopelityöpajojen sarja starttaa 10-15 vuotiaille tarkoitetulla pajalla, jossa tutustutaan pakopelien maailmaan. Ensimmäisessä pajassa pääset kokeilemaan pakopeliä ja miettimään millaista olisi olla mukana pakopelien tekemisessä.

Pakopelityöpajoja järjestetään kaikkiaan kuusi, tiistai- ja torstai-iltoina. Kolme ensimmäistä pakopelipajaa johdattelevat aiheeseen ja sen jälkeen päästään tekemään omaa peliä. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään (10-12-vuotiaat & 13-15-vuotiaat). Nuoremmat osallistujat tekevät salapoliisiaiheisen pelin ja vanhemmat aikamatkustusaiheisen. Tammikuussa jatketaan pelien rakentamisella.

Tapahtuma on maksuton.

Sibel Kantolan Söpöt eläimet

Kaarinalaisen Mökki Gallerian galleristi, kuvataiteilija Sibel Kantola järjestää kodikkaassa galleriassaan tällä kertaa oman näyttelynsä.

Tapahtuma on maksuton.

Haku auki: Kirjastokeikat

Kirjastokeikat on Kaarinan kaupungin tapahtumasarja, johon voivat hakea esiintyjiksi kaikki entiset tai nykyiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää. Kirjastokeikoilla onkin parin vuoden aikana kuultu monipuolisesti musiikkia ja puhe-esityksiä sekä nähty muun muassa akrobatiaa. Kirjastokeikasta maksetaan 130 euron palkkio (palkkio on keikkakohtainen, eikä vaihtele esiintyvän ryhmän koon mukaan).

Haku auki: Kaarina-talon esitelmäillat

Onko sinulla harrastus, josta haluaisit kertoa muille? Tiedätkö jostakin aiheesta paljon, ja ajatteletko, että aihe voisi kiinnostaa muitakin? Kaarina-talon esitelmäillat on tapahtumasarja, jossa mielenkiintoiset aiheet saavat kiinnostuneen yleisön.

Avoin Puntari

Tervetuloa kahvittelemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan Avoimeen Puntariin joka keskiviikko klo 10-12. Monipuolista ohjelmaa tarjolla. Seuraamme ja noudatamme alueellisia koronaohjeistuksia.

Tapahtuma on maksuton.

Kirjallinen ilta: Kjell Westö

Marraskuun kirjallisen illan vieraana on Kjell Westö. Westö on useaan kertaan palkittu kirjailija, joka tunnetaan parhaiten Helsinkiin sijoittuvista romaaneistaan. Romaanien lisäksi hän on kirjoittanut novelleja, runoja, esseitä ja kolumneja. Westön teoksista on tehty näytelmiä, elokuvia ja TV-sarjoja.

Tapahtuma on maksuton.
Skip to content