Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muinaistulien yö Littoisissa – Live: Nina Åkerman & ManTra

26.8. | 18:00 - 22:00

Tapahtuma on maksuton.

Muinaistulien iltana la 26.8. tanssitaan Littoisten lavalla klo 18-21. Lavalla tanssiväkeä tanssittaa Nina Åkerman & ManTra. Kesäkauden päättää perinteinen kokko rannassa.Tervetuloa juhlimaan kesäkauden päätöstä ja syyskauden avausta. Tilaisuus on päihteetön ja siihen on vapaa pääsy.

Muinaistulien yötä on vietetty Littoistenjärvellä vuodesta 2005.  Tuhansia vuosia sitten Itämeren rannikolla merenkulkijoita ohjattiin maihin ja asukkaita varoitettiin  uhkaavasta vaarasta merkkitulien  avulla. Myöhemmin tulia alettiin polttaa rannikolla  kesäkauden päätteeksi elokuun viimeisenä  lauantaina. 

 

Artistiesittely:

Vuonna 2010 Nina Åkerman voitti Olavi Virta -laulukilpailun, Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningatar-kilpailussa Nina sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja 2016 hän oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi.

Nina on esiintynyt ahkeraan pitkin Suomea ja Ruotsinkin puolella. Kiitosta on sadellut tulkinnasta ja musiikin tanssittavuudesta, valttikorttina on pidetty myös valloittavaa persoonaa.

Nina on tehnyt lukuisia levytyksiä mm. Leikki aikuisten, Siniset soinnut, Muisto vain, Feathers, Mitä onneen tarvitaan, Hei kumma kuu, Tähtihetki, Take away- mies, Salama lyö, Sulje mun silmäni suudelmin, Naisen vaistot ja Mun miehen katse.

Nina on ollut mukana myös taustalaulajana mm. seuraavilla äänitteillä; Pate Mustajärvi: Sydän on sinivalkoinen, Markku Aro: Ei mies voi pyytää enempää, Markku Aro: Ole aina tässä ja Tarja Lunnas: Tuulen tie.

Esikoisalbumillaan Sulje silmäni suudelmin, Nina voitti Kuukauden Levy -palkinnon marraskuussa 2017. Toukokuussa 2018 Nina valittiin Vuoden ilopilleriksi (valinnan teki Hyvinvointimedia)

Nina keikkailee ManTra-orkesterin kanssa.

Artistin kotisivut 

Sosiaalinen media

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.
Aika:
18:00 - 22:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/muinaistulien-yo-littoisissa-live-nina-akerman-mantra
Skip to content