Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään
Koko päivä

MIHI maksutonta liikuntaa nuorille

Ajankohdat 5.9.2022 - 10.12.2022 Viikonpäivä Klo maanantai 14.00 - 17.00 Littoisten monitoimitalo tiistai 14.00 - 17.00 omatoiminen kuntosalivuoro keskusliikuntapuiston kuntosalilla keskiviikko 14.00 - 17.00 Littoisten monitoimitalo torstai 14.00 - 17.00...

Käynnissä oleva

MLL Kaarinan perhekahvila

MLL Kaarinan viikoittainen perhekahvila kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30 Perhetalo Oskariinassa. Tarjolla pientä aamupalaa, leikki- ja jutusteluseuraa sekä vaihtuvaa ohjelmaa. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kävijät!

Pierre Chesnot: Terveydeksi

Syksyllä Kaarina-Teatterissa nauretaan Terveydeksi, kun Pierre Chesnotin farssi Terveydeksi tulee Kaarina-Teatterin ohjelmistoon. Näytelmän ohjaa Eija-Irmeli Lahti. Farssi kertoo iäkkäästä perinnön jättäjästä, joka on kuuluisa ja varsin varakas kirjailija. Perintöä tavoittelee ja tätä pesunkestävää farssia pyörittää sekalainen ja ahne joukko. Farssille tyypillisesti äkkikäänteistä ei ole pulaa. Naurua piisaa ja nauruhan on tunnetusti terveellistä!

Ystävä-Kahvila Ampperissa

Ystävä-kahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka, missä harrastaa iloista jutustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Joka kerralla vaihtuvaa ohjelmaa, joka alkaa yleensä klo 10.00.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Voit tuoda joulukortteja palvelupisteisiin 14.11.-5.12.2022. Kaarinan ikäihmisten palvelut hoitaa korttien jakelun. Viime vuonna joulupostia kertyi Kaarinassa huikea määrä, yli 1500 korttia.

Joulupuu Kaarina

Joulupuu-keräys järjestetään jälleen Kaarinassa. Hae keräyspaikan joulupuusta pakettikortti, ja tuo paketoitu lahjasi kuusen alle. Lahjat menevät eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka saattaisivat muuten jäädä ilman. Lahjoituksina otetaan vain uusia tai itse tehtyjä fyysisiä lahjoja tai lahjakortteja. Rahallisen lahjoituksen voi tehdä eJoulupuu-keräykseen osoitteessa https://lahjoitaapua.fi/kohde/joulupuu_kaarina_2022. Kerätyt varat käytetään Joulupuu-keräyksen lahjojen hankintaan sekä paikallisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen.

Operaatio Amaryllis

Airiston Nuorkauppakamari koordinoi kolmatta kertaa Operaatio Amaryllis projektin, jossa kerätään lahjoituksina ikäihmisille toimitettavia kukkalähetyksiä. Yhteistyössä projektin kanssa toimivat paikalliset kukkakaupat Jennyn Kukka, Kukkakauppa Katariina ja Piikkiön kukkakauppa, joista voi ostaa yksineläville senioreille toimitettavan joulukukan. Keräysaika on 25.11.–14.12., jonka jälkeen Kaarinan kotihoidon työntekijät toimittavat lähetykset saajilleen.

Skip to content