Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään
Käynnissä oleva

Mopokerho

Mopokerho 8.-9. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 15-17

Tapahtuma on maksuton.

Avoin portfoliohaku – Valkeavuoren kampus 25.9.-22.10.2023

Valkeavuoren alue on koulu- ja päiväkotiympäristön lisäksi monikäyttöinen sivistys- liikunta-, kulttuuri- ja kansalaisopistotoimintaa tukeva oppimisympäristö. Taidehankkeen tarkoituksena on tukea yhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä avoimen oppimisympäristön periaatteita julkisen taiteen avulla. Tavoitteena on luoda kestävä, oivaltava, osittain uusiutuva teoskokonaisuus, joka lisää kampuksen viihtyisyyttä ja ottaa huomioon tilojen tulevat käyttäjät ja toiminnot. Lähtökohtia ovat alueellisuus, tulevien käyttäjien oma ääni ja kädenjälki sekä monimuotoisuus, joiden toivotaan näkyvän muun muassa taideteosten materiaaleissa ja toteutustavoissa sekä taiteen vaikutuksessa tilallisuuteen. Keskeinen osa Valkeavuoren taidehanketta on osallistaminen. Taidehankkeen avainsanoja ovat vuorovaikutus, osallistaminen, rohkeus, toiminnallisuus, moninaisuus, käytettävyys sekä paikka- ja yhteisösidonnaisuus.

Tapahtuma on maksuton.

Näyttelyt 2023: lokakuu

Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa nähdään Piikkiön Pilkkutilkkujen 20-vuotisjuhlanäyttely, jossa on esillä laaja valikoima vuosien varrella syntyneitä töitä. Toisessa kerroksessa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely kuvaa vuodenkiertoa maisemassa. Näyttelyssä on kehystettyjen kuvien lisäksi kuvaesitys, jossa on mukana yli 100 kuvaa.

Tapahtuma on maksuton.

Kaarina-talon iltapäivätanssit: RoiHaus

Lokakuun tanssittajana RoiHaus eli trumpetisti Risto Oinaala, sähköhanuristi Timo Heinonen ja rumpali Leif Nordenberg. Tervetuloa kaikki mukaan valssin, tangon tai vaikka humpan tahtiin!

Tapahtuma on maksuton.
Skip to content