Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Kehruutapahtuma Kuusiston Taidekartanolla

Tervetuloa kehräämään, oma rukki tai värttinä ja villat tai pellavat mukaan. Voit tulla opettelemaan tai vain katselemaan miten luonnonkuidut kiertyvät langaksi rukkien hyristessä ja värttinän pyöriessä.

Suomi-Filmi-talli: Nuoruus vauhdissa

Nuoruus vauhdissa on Valentin Vaalan ohjaama värielokuva vuodelta 1961. Iskelmien ja moottoriurheilun varaan rakennetun tarinan keskiössä on neljä nuorta kaupunkilaista kaupallisine, taiteellisine, romanttisine ja urheilullisine pyrkimyksineen.

Kaarina-talon pihakeikka & iltapäiväkirppis

Kirppispaikat ovat maksuttomia, eikä niitä tarvitse varata etukäteen. Ota oma pöytä tai viltti mukaan, paikan voit valita saapuessasi. Kirppistelyn lomassa voi nauttia elävästä musiikista.

Suurtoripäivä Kaarinassa

Tervetuloa nauttimaan mukavasta toritunnelmasta Kaarinaan Suurtoripäivään 22.7. klo 9-16! Suurtoripäivä on isompi toripäivä kuin useimmilla paikkakunnilla toripäivät normaalisti, mutta pienemmät kuin markkinat. Siksipä me ollaankin koottu tämä meidän porukka erilaisten tuotteiden myyjistä, että saadaan tarjottua teille mahdollisimman laaja ja monipuolinen kattaus.

Harvaluodon kesäpäivä

Kesäpäivän ohjelmassa tarjolla muun muassa Iltapäivätanssit, koiratanssiesitys, pienimuotoinen agilityrata,
keppihevosrata ja torimyyntiä ja paljon muuta!

Purkkivärjäystyöpajan osa 2, tulosten tarkastelua

Värjäys luonnonväreillä on vuoden 2022 käsityötekniikka. Kartanolla 9.7. rakennetut värjäyspurkit avataan ja päästään ihailemaan lankoihin tarttuneita värejä.
Purkissa värjäämällä voi saada hiukan yllätyksellisiäkin kirjavia lankoja.  Väriä saa hyvin monenlaisista kasveista ja myös vaikkapa sitrushedelmien ja sipulin kuorista. Jos langasta haluaa hyvin kirjavaa, langat ja väriaineet asetellaan tiukasti purkkiin. Isommassa purkissa värit ovat tasaisempia.
Päivän aikana työpajaan voi tulla ihan vain katselemaan, innostumaan, juttelemaan myös ilman mitään etukäteistietoja värjäämisestä.

Elojuhla

Tervetulotoivotus: Kaarinan Eläkkeensaajat ry:n pj. Marja-Liisa Sipilä
Yhteislaulu: Väliaikainen
Kaarinan kaupungin tervehdys: kaupunginjohtaja Harri Virta
Juontaja esittelee eläkeläisjärjestöjen puheenjohtajat
Kaarinan Eläkkeensaajat ry:n Mauri Tuomisen lauluesitykset (2 kpl), säestää Terttu Jussila
Vanhus- ja veteraanineuvoston terveiset: varapj. Tuula Törnblom
Kaarinan Eläkkeensaajat ry:n Kalevi Pirttijärvi: Muistanpa yhden elokuun
Musiikkia: viulu Katriina Rainio, säestää Timo Rautala
Sketsi: Mauri Tuominen ja Tuula Törnblom

Piispanpäivät

Lauantain päiväohjelma Kuusiston Piispanlinnan raunioilla tarjoaa muun muassa Kaarle Knuutinpojan Jousiampujat ry:n jousiammuntaesitys, Littoisten Flikkojen kansantanssinäytös, Kaarinan oppaiden perheille suunnattu kulttuurikävely, Unelmien lentonäytös! -klovneriaesitys lapsiperheille sekä piirustuskilpailua ja piispanhatun kuvasuunnistus!  Piispanlinnan VR-kahvila on avoinna tapahtuman ajan ja kahvilassa voi tutustua Piispanlinnan historiaa eri keinoin.

Skip to content