Skip to main content

Views Navigation

Tänään

Kaarinan kevätbongaus

Etsi kevään merkkejä lähiympäristöstä! Tutustu Kaarinan kohteisiin kevätbongauksessa ja voita Kaarina-palkintoja! 

Kaarinan kevätbongaus

Eri puolilla Kaarinaa Kaarina

Etsi kevään merkkejä lähiympäristöstä! Tutustu Kaarinan kohteisiin kevätbongauksessa ja voita Kaarina-palkintoja! Lisätiedot ja kohdeluettelo Kaarinan kevätbongauksessa etsitään kevään merkkejä luonnosta, tutustutaan lähiympäristön kulttuurikohteisiin ja tehdään keväisiä tehtäviä. Mukaan voi lähteä bongaamalla...

Haku auki: Linnanraunioiden kesäkeikat 2021

Tervetuloa keikalle Kuusistoon! Linnanraunioiden kesäkeikat on Kaarinan kaupungin uusi esityssarja, johon voivat hakea mukaan kaikki, joilla on jotakin esitettävää, vaikkapa musiikkia, tanssia tai sirkusta. Kesäkeikat järjestetään torstai-iltaisin historiallisessa ympäristössä Kuusiston piispanlinnan raunioilla. Kesäkeikat järjestetään kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Haku auki: Kirjastokeikat 2021

Kirjastokeikat on Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden esityssarja, johon saavat hakea mukaan kaikki nykyiset ja entiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää. Kirjastokeikoilla onkin aiempina kausina kuultu monipuolisesti musiikkia kansansävelmistä elokuvamusiikkiin ja nähty monia muita esityksiä akrobatiasta aforismeihin. Keikkojen kesto on n. 30 minuuttia.  Kirjastokeikat järjestetään kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Haku auki: Kaarina-talon esitelmäillat

Onko sinulla harrastus, josta haluaisit kertoa muille? Tiedätkö jostakin aiheesta paljon, ja ajatteletko, että aihe voisi kiinnostaa muitakin? Kaarina-talon esitelmäillat on tapahtumasarja, jossa mielenkiintoiset aiheet saavat kiinnostuneen yleisön. Esitelmäiltoihin voivat hakea mukaan kaikki sellaiset henkilöt, joilla on jotakin kerrottavaa. Esitelmäillat aloitetaan elokuussa, mikäli se on kokoontumisrajoitusten puitteissa mahdollista. Kaarinan kaupunki markkinoi esitelmäiltoja ja hoitaa tapahtumatuotannon. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä esitelmän pitäjälle, ja tarvittaessa tilaisuus voidaan järjestää haastattelumuotoisena. Aihesisällön esittelyn keston toivotaan olevan n. 30 minuuttia. 

Keltainen -valokuvanäyttely

Kaarinan Kuvaajien maaliskuun salakampa-aiheena oli ’keltainen’. Värinä keltainen on iloinen ja valoisa ja sitä löytyy kaikkialta: tällä kertaa ylivoimaisesti eniten mukana oli kukkia. Näyttelymme "Keltainen" on ollut Piikkiön kirjastossa huhtikuun ajan ja nyt osa kuvista loistaa keltaista väriä Puntarin ikkunalla.

Tapahtuma on maksuton.

Näyttelyt 2021: toukokuu

Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa tutustutaan Kasvavaan Kaarinaan, Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttelyssä, jossa on pääosin tuoreita kuvia rakennuksista, teistä ja ympäristöstä, jossa luonto on edelleen lähellä. Näyttely on Kaarinan Kuvaajien yhteishanke ja siinä on mukana useita kuvaajia. Kaarina-talon toisessa kerroksessa Heidi Keskikylän Katoavat ja piiloutuneet -näyttelyn teemana ovat uhanalaiset ja vaarantuneet eläimet. Piikkiön kirjastossa on myös Kaarinan Kuvaajien valokuvia, siellä aiheena on Vesi. 

Tapahtuma on maksuton.

Suuren Kaarina-visan finaali

Millainen Kaarina-tietäjä sinä olet? Osallistu Suureen Kaarina-visaan!

Huhtikuussa visaillaan Suuressa Kaarina-visassa. Kysymykset on kerätty maaliskuun aikana kaarinalaisilta, ja visaan voi osallistua huhtikuun loppuun saakka. Verkko-osallistujista tietävimmät pääsevät Suuren Kaarina-visan finaaliin, joka striimataan Kaarina-talolta tiistaina 11.5., ja jonka voittajalle on luvassa elämyspalkinto.

Tapahtuma on maksuton.

Luontokuntosali

Kahdeksan rastin kuntosalipolku koko perheelle Littoisten hiekkarannalla 08.05. - 31.05.
Lähtö tanssilavan vasemmalta puolelta.

Kuuden rastin polku löytyy Kuusiston koulupolulta, jonne pääsee Empon alikulkutunnelin tai Kuusiston koulun kautta.

Tapahtuma on maksuton.

Olipa kerran kukka -näyttely

Toukokuun näyttelyssä saamme nauttia fantasiakukkien kauneudesta. Taiteilija Katri Janssonin työt ovat syntyneet kommunikoinnista värien kanssa; hiljaisuudessa johon mahtuu koko maailma. 

Tapahtuma on maksuton.

Mene metsään!

Tuorlan esteettömällä polulla äitienpäivästä eteenpäin kahden viikon ajan (su 09.05 - su 23.05.) metsämieliharjoitteita koko perheelle. Tehtävät eivät edellytä välineistöä tai erityistaitoja.

Tapahtuma on maksuton.
Skip to content