Skip to main content

Views Navigation

Tänään

Näyttelyt 2021: huhtikuu

Muuntamossa nähdään Esa Alinin esinekoosteita ja –muunnelmia vuosilta 1969-2021. Turnajaistunnelmiin ja käsityöläisten arkipäivään päästään Paula Ehrmanin maalauksissa. Nämä näyttelyt ovat Kaarina-talossa. Piikkiön kirjastossa on Kaarinan Kuvaajien valokuvia teemalla Keltainen.

Tapahtuma on maksuton.

Suuri Kaarina-visa

Millainen Kaarina-tietäjä sinä olet? Osallistu Suureen Kaarina-visaan!

Vanhemmuuden viikko: Lasten ja nuorten pelimaailma – mitä tulisi tietää?

Lasten ja nuorten keskuudessa pelaaminen on suosittu harrastus, johon liittyy sekä mahdollisuuksia että haasteita. Mitä pitäisi tietää lasten ja nuorten pelimaailmasta ja pelikulttuurista ja miksi sitä olisi hyvä seurata? Vanhempana kohti pelikasvattajuutta - vinkkejä kotien pelikasvatukseen; pelien ikärajat, ruutuaika - yes or no?, kodin pelisäännöistä keskustelemiseen ja sopimiseen.

Tapahtuma on maksuton.

Vanhemmuuden viikko: Iloa vanhemmuuteen ja työkaluja arkeen

Jokainen yksilö kokee elämää omalla tavallaan. Kaikki tunteet ovat oikein ohjattuina voimavara. Lapsen ja nuoren itsetunto on sekin tunne ja jatkuvassa muutoksessa. Kuinka ylläpidetään yhteispeliä ja puhevälejä? Miten valaa uskoa ja kannustusta niin, että elämänilo säilyisi kaikkien kieltojen, vaatimusten ja rajoitusten viidakossa. Miten suhtaudut kiukkuun ja pettymykseen? Miten opetat elämänhallintaa? Pärjäätkö itse?

Tapahtuma on maksuton.

Vanhemmuuden viikko: Nuorten päihdekokeilut – miten puhua päihteistä nuorten kanssa?

Nuorten päihteiden ja erityisesti huumeidenkäyttö on lisääntynyt Turun seudulla huolestuttavasti. Tilastojen mukaan iso osa nuorista on raittiita, osa nuorista kuitenkin käyttää päihteitä. Vaikka oma lapsesi ei kokeilisi päihteitä, hän todennäköisesti tunteen jonkun, joka niitä käyttää ja hänelle tarjotaan niitä jossain vaiheessa. 

Vanhempainillassa saat tietoa, miten ottaa asia puheeksi oman lapsesi kanssa.

Joo-teatterin kevätnäytös

Joo-teatterin kevätesitykset Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla keskiviikkona 28.4. klo 15.30-17

Tapahtuma on maksuton.

Unelmien liikuntapäivä

Korona-tilanteen jatkuessa varsinaisia tapahtumia ei tänä vuonna järjestetä, mutta voimme silti liikkua vastuullisesti. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivän motto on sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä. Varsinainen päivä tapahtumalle on maanantaina 10.5., mutta liikkua voit jo ennen tai jälkeen päivämäärän.

Tapahtuma on maksuton.
Skip to content