Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Koko perheen kesäolympialaiset

SPR Kaarinan osasto järjestää 17.6. koko perheen kesäolympialaiset Hovirinnan rannalla klo 17-19. Tapahtumassa on luvassa hauskoja pelejä, kisoja ja tietysti huima palkinto. Mukana myös ihana Reddie koira- maskotti. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tervetuloa!

Suomi-Filmi-talli: Vuokrasulhanen

Valentin Vaalan ohjaama romanttinen komedia Vuokrasulhanen (1945) mukailee tyyliltään tuon ajan Hollywood-elokuvien piirteitä. 

Laituritanssit Hovirinnassa

Laiturikansaa tanssittaa DJ Pyy, jolla on ohjelmassaan tanssilavoilta tuttuja klassikoita.

PERUTTU Koko perheen vesibussiretki Björkholmiin

Björkholm sijaitsee Paraisten eteläpuolella. Lähtö Hovirinnan rannasta klo 8 ja paluu noin klo 18. Perillä leikkimielistä ohjelmaa, pihapelejä, lampaiden rapsutusta, hevosia, uintia ja ongintaa sekä retkilounas. Matkalla on mahdollisuus virvokkeiden, kahvin ja sämpylöiden ostoon. Hetken hinta (sisältää lounaan): aikuiset 50 € ja alle 12-vuotiaat 35 €. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 12.6. Lisätiedot: nuorisotyöntekijä Juha Haanpää 050 373 2726

Kaarinan musiikkiviikko

Kaarinan musiikkiviikon oppilas- ja opettajakonsertteja kuullaan viikon aikana useissa paikoissa Kaarinassa. Musiikkiviikon toteuttaa Suomen nuorten orkesterimuusikoiden tuki ry yhteistyössä Kaarinan kaupungin kanssa. 

Saaristoaiheisia valokuvia -näyttely

Saaristo on valokuvaajalle kiehtova kohde. On avaria merellisiä maisemia, auringonnousuja ja -laskuja, tyyntä rauhaa, mutta joskus myös rajumpaa säätä, lumisadettakin. On kyliä ja taloja, lintuja ja hylkeitäkin.  Näyttely on koottu kuvaajien salakampakisan maaliskuun teemasta saaristo. Yksittäisistä saarikohteista suosituin kuvauskohde oli Utön saari. Näyttelykuvat ovat aiemmin olleet esillä Piikkiön kirjastossa. Tässä näyttelyssä on mukana 10 kuvaa seitsemältä eri kuvaajalta.

Näyttelyt 2022: heinäkuu

Heinäkuussa näyttelyjen pääroolin ottaa valokuvat. Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa on Esko Aarre-Ahtion kuvalliseen muotoon tiivistetyt päiväkirjanomaiset merkinnät ja toisessa kerroksessa Kaarinan Kuvaajien värikäs, katsojalle iloa tuova hyvän mielen kuvakavalkadi puutarhoista. Piikkiön kirjastossa nähdään Kaarinan Kuvaajien salakampakilpailun kuvia teemalla ’valkoinen’.

Hiekkaveistostyöpajat uimarannoilla

Hiekkaveistostyöpajat uimarannoilla ma-pe klo 10-14

Harvaluoto ma 4.7. ja ti 5.7.
Hovirinta ke 6.7. ja to 7.7.
Littoinen pe 8.7.

Ruusukonsertti Veteraanipuistossa

Kaarina- Seura ja Kuusiston Puhaltajat järjestävät kesäisen konsertin ruusujen kukkiessa.
Voit ottaa mukaan piknikkorin ja nauttia eväitä musiikkia kuunnellessasi.

Skip to content