Skip to main content

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Kalevalan päivän keikka: Ämmät äänessä

Runo-Kaarina festivaali päättyy Kalevalan päivän keikkaan. Esiintyjänä Ämmät Äänessä, joka on kolmen naisen yhteenliittymä Loimaalta. Trio kapuaa lavalle mukanaan vaihteleva repertuaari soittimia: on milloin kannel ja kontrabasso, milloin pyykkilauta ja puulusikat - tai nämä kaikki. Takuuvarmasti aina laulu raikaa, kitara soi ja nauru helskyy.

Pop up -puistopäivä

Pop up -puisto on oiva mahdollisuus päästä näkemään leikkipuistotoiminnan parhaita paloja. Pop up -puistoon ovat tervetulleita kaarinalaiset varhaiskasvatusikäiset lapset, jotka ovat yli 18 kuukauden ikäisiä, sekä heidän huoltajansa.

Piikkiön digiopastukset ilman ajanvarausta

Turun ammatti-instituutin opiskelija antaa Piikkiön kirjastossa laite- ja digiopastusta maaliskuussa. Laite- ja digiopastuksessa saat apua tietokoneen peruskäytössä, oman älylaitteesi käytössä sekä sähköisten palveluiden asioinnissa. 

Kaarina-talon luento: Teemana ruoka ja matkailu

Ruualla on tärkeä merkitys matkailussa.  Kaarinassa matkailija voi nauttia paikallisten tuottajien lähi- ja luomuruokaa. Kaarinalaiset elintarvikealan yritykset ovat kehittäneet markkinoilla hyvin menestyviä tuotteita.

Pääkirjaston digiopastukset ilman ajanvarausta

Torstai on digiTAI! Turun ammatti-instituutin opiskelija antaa pääkirjastossa laite- ja digiopastusta maaliskuussa. Laite- ja digiopastuksessa saat apua tietokoneen peruskäytössä, oman älylaitteesi käytössä sekä sähköisten palveluiden asioinnissa. Opastusta voi saada myös pääkirjaston palveluihin, kuten tulostukseen, kopiointiin tai kirjastoläppärin lainaukseen.

Elokuvapäivä: Whiplash (2014)

Matka huipulle ei ole ruusuilla tanssimista. Elokuvapäivänä nuortentila Hytissä syvennytään musiikin vietäväksi Damien Chazellen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa Whiplash. Elokuva sai ensi-iltaansa Sundance-elokuvafestivaalilla vuonna 2014.

Lasten Lystikäs

Lasten Lystikäs järjestetään Vaparissa pari kertaa kuukaudessa alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Vaparilta löydät monenlaisia liikunnallisia toimintapisteitä. Vaparissa on myös urheiluseuran järjestämä buffetti. Varaa käteistä rahaa mukaan. Tervetuloa temppuilemaan.

SPR:n Hyvinvointikahvila

7.3. Sari Saarela esittelee kirjaston monimuotoisia palveluja ja vinkkaa meille uutuuskirjoja.

Kaarina-talon luennot: Aline Grönbergin elämä

Luennolla tutustutaan Vanumammana tunnetun, Kaarinassa asuneen ja tekstiilialalla hyvin merkittävän Turun Vanun perustaneen kauppaneuvos Aline Grönbergin kiehtovaan elämään. Aiheesta kertoo Aline Grönbergistä kertovan kirjan Varttoke vehe! Vanuliikke tule! kirjoittaja Olli Kauremaa. 

Skip to content