Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Keskiaikaiset hyötykasvit

Piispanlinnan kaivauksissa tehtyjen siemenlöytöjen perusteella on koottu näyttely keskiajalla käytetyistä hyötykasveista ja mihin tarkoitukseen ja missä yhteydessä niitä on käytetty.

Arvid Kurki – In memorial 500 vuotta

Arvid Kurjen, viimeisen katolisen piispan,  kuolemasta tulee tänä kesänä 500 vuotta. In memorial 500-vuotta näyttelyssä perehdytään vuoden 1522 tapahtumiin ja Arvid Kurkeen niin yksityishenkilönä kuin piispanakin.

Näe piispanlinna vuonna 1522

Esitykset katsotaan VR-laseilla. VR-laseissa on säätö, jonka avulla myös silmälasit voivat olla käytössä. VR-lasien kosketuspinnan puhdistetaan käyttökertojen välillä. Valittavana on kolme eri esitystä ja esityksien kesto 4-5 minuuttia.

PERUTTU Koko perheen vesibussiretki Björkholmiin

Björkholm sijaitsee Paraisten eteläpuolella. Lähtö Hovirinnan rannasta klo 8 ja paluu noin klo 18. Perillä leikkimielistä ohjelmaa, pihapelejä, lampaiden rapsutusta, hevosia, uintia ja ongintaa sekä retkilounas. Matkalla on mahdollisuus virvokkeiden, kahvin ja sämpylöiden ostoon. Hetken hinta (sisältää lounaan): aikuiset 50 € ja alle 12-vuotiaat 35 €. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 12.6. Lisätiedot: nuorisotyöntekijä Juha Haanpää 050 373 2726

Kaarinan musiikkiviikko

Kaarinan musiikkiviikon oppilas- ja opettajakonsertteja kuullaan viikon aikana useissa paikoissa Kaarinassa. Musiikkiviikon toteuttaa Suomen nuorten orkesterimuusikoiden tuki ry yhteistyössä Kaarinan kaupungin kanssa. 

Ruusukonsertti Veteraanipuistossa

Kaarina- Seura ja Kuusiston Puhaltajat järjestävät kesäisen konsertin ruusujen kukkiessa.
Voit ottaa mukaan piknikkorin ja nauttia eväitä musiikkia kuunnellessasi.

Skip to content