Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään
Koko päivä

PERUTTU Mini Lystikäs

Huom! Koronapassi kysytään jokaiselta tapahtumaan osallistuvalta 16 vuotta täyttäneeltä henkilöltä. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus pyydetään ottamaan esiin jo ennen tapahtumaovelle saapumista, jotta saamme joudutettua tapahtumapaikalle siirtymistä.

PERUTTU Naisten ohjatut kuntosalivuorot Littoisten Monitoimitalolla

Littoisten monitoimitalon kuntosalilla ohjatut kuntosalivuorot naisille tiistaisin klo 18-19 ja 19-20. Kuntosalilaiteiden opastus klo 17.45-18. Tunnit ovat sisällöltään samanlaisia ja treenaus tapahtuu kiertoharjoitteluna. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Ohjaaja paikalla 
 

Lavatanssikurssi 60+

60+ tanssikurssit on suunniteltu yli 60-vuotiaille, jotka haluavat uusia haasteita, iloa ja hyvinvointia elämään. Ryhmissä opetellaan ja harrastetaan kivalla porukalla ja rennolla otteella.

Näyttelyt 2022: huhtikuu

Kaarina-talon näyttelytilat täyttyvät huhtikuussa poikkeuksellisen runsaalla teostarjonnalla kun Kaarinan Taideyhdistyksen 40-vuotisjuhlanäyttely levittäytyy molempiin kerroksiin. Piikkiön kirjastossa nähdään Kaarinan Kuvaajien saaristoaiheisia valokuvia.
 

Käynnissä oleva

Avoin Puntari

Tervetuloa kohtaamaan, keskustelemaan ja kahvittelemaan kaikille Avoimeen Puntariin joka keskiviikko klo 10-12.

Kaarinan Kuvaajien näyttely: Kulkuneuvoja

Näyttely on koottu kuvaajien salakampakisan aiheesta "kulkuneuvot". Näyttelykuvat ovat olleet helmikuussa Piikkiön kirjastossa. Aihe kulkuneuvoista tuotti hyvin monipuolisen kuvavalikoiman: erilaisia kulkuneuvoja löytyy joka lähtöön. Kuvaajien otoksissa hyvin suosittu aihe oli veneet ja muu vesillä liikkuminen, pienet veneet ja isot laivat. Osa kuvista on ulkomailta, joka lisäsi entisestään kuvavalikoiman monipuolisuutta. Ikkunanäyttelyssä on 10 kuvaa.

Skip to content