Skip to main content

Näkymät navigointi

Tänään

Leikkipuistojumppa

Ohjattua jumppaa aikuisille lasten leikkiessä puistossa. Voi osallistua myös ilman lasta. Turvavälit huomioiden.

Tapahtuma on maksuton.

Kaarinan villasukkakilpailu

Kaarina-aiheiseen villasukkakilpailu käynnistyy syyskuun alussa! Sukkakilpailuun voi osallistua tuomalla omat sukkansa Kaarina-talon palvelupisteeseen ma 1.11.2021 mennessä. Kaikki sukat palautetaan omistajilleen kilpailun ratkettua.

Kaarina-Teatteri: Kaksi naista ja meri

Luovuus ja intohimo rantautuvat Tove Janssonin purrella Kaarina-Teatterin päänäyttämölle 24.9.2021!
Esityskausi jatkuu 20.11.21 asti.

Tervetuloa varaamaan liput syksyn esityksiin!

25€

Näyttelyt 2021: lokakuu

Seija Kiesiläisen (1952-2018) maaluksista koostetussa näyttelyssä Pelleilyä, teemana ovat klovnit, sirkus ja elämänilo. Sinikka Salmen öljyvärimaalausnäyttelyssä Värimaalauksia, tutkitaan väriä ja sen vaikutusta ihmiseen; miten sävyjä voi tulkita yksilön kokemuksesta käsin. 

Tapahtuma on maksuton.

Valoinstallaatio: Ankkuri kesään

Valoteos “Ankkuri kesään” valaisee Kaarinan Hovirinnan venesataman laiturien 1-4 välisen alueen rantakasvillisuutta ja -rakennelmia 4.10.-21.11.2021. Teoksessa on käytetty viittätoista valonheitintä staattisin värein. 

Tapahtuma on maksuton.

Mari Metsämäki Mökki Galleriassa

Mari Metsämäki maalaa, veistää, piirtää ja ompelee, mutta yhteinen nimittäjä hänen taiteelleen on toiminnallisuus. Monet teokset onkin tehty käytettäviksi, ja ne toimivat hyvin vaikkapa leluina. Metsämäki mieltää itse taiteenkin leikkinä erilaisten materiaalien ja ideoiden kanssa. Hän näkee oman tapansa työskennellä kulttimaisen kurinalaisuuden vastavoimana.

www.mokkigalleria.fi

Ulkokuntoilulaitteiden opastus

Ajankohdat 18.10.2021 - 26.10.2021 Viikonpäivä Klo maanantai 18.00 - 19.00 Ohjaaja paikalla tiistai 10.00 - 11.00 Ohjaaja paikalla

Tapahtuma on maksuton.

Seksuaalikasvatusviikko nuokkareilla

Sexpon seksuaalikasvattajaopiskelijat Heidi ja Sofia pitävät Kaarinan nuorisotiloilla viikoilla 42-43 teemaan liittyviä keskustelutapahtumia. Tapahtumien tarkoituksena on tuoda lapsille ja nuorille tietoa juuri heitä askarruttavista asioista.

Tapahtuma on maksuton.

Avoin Puntari

Tervetuloa kahvittelemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan Avoimeen Puntariin joka keskiviikko klo 10-12. Monipuolista ohjelmaa tarjolla. Seuraamme ja noudatamme alueellisia koronaohjeistuksia.

Tapahtuma on maksuton.

Kirjastokeikka Piikkiössä: Teuvo Mujo

Kaarinaan vuoden 2019 lopulla muuttanut Teuvo Mujo on harrastanut laulelmamusiikkia jo useita vuosikymmeniä – vaihtelevalla intensiivisyydellä. Ensimmäiset laulelmakeikat hän teki kuusikymmentäluvun loppupuolella. Itselleen mieluisia lauluja hänelle ovat ihmisistä, elämästä ja rakkaudesta kertovat laulut.

Tapahtuma on maksuton.

Kaarina-talon esitelmäillat: Terveisiä Jögevasta

Terveiset Kaarinan virolaisesta ystävyyskaupungista Jõgevasta. Town Twinning -hankkeen ryhmä vieraili Jõgevassa syyskuussa, ja perehtyi Viron vapaaehtoistyön kenttään. Samalla kehiteltiin ideoita omaan kotoiseen vapaaehtoistyöhön ja yhdistystoimintaan.

Tapahtuma on maksuton.
Skip to content