Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Minne lempeät askeleet kuljettaa – a capella-konsertti

15.6.2023 | 18:00 - 19:00

Tapahtuma on maksuton.

Kohti kesää kuljemme lempein askelin, kepeiden sävelien siivittämänä. Toivotamme kaikki tervetulleita kuuntelemaan kevyttä klassista ja kansanmusiikkia Piikkiön kirkkoon.

Kesäisen ohjelmiston esittävät:

  • Turun konservatorion kamarikuoron kvintetti, jossa laulaa Anna Kelhu ja Nora Varke sopraano, Jutta Huvila altto, Markus Niemi tenori ja Tuomas Sara basso. 
  • Exaudio kuoron kvartetti, jossa laulaa Misa Ståhl-Norrholm ja Karin Madsen sopraano sekä Benita Nordell ja Tove Forssell altto.

 

Esittelyt

Turun konservatorion kamari­kuoron a cappella -sointi taipuu uuteen musiikkiin, renessanssi­ohjelmistoon ja keskeiseen romanttiseen kuoro­musiikkiin. Kuoromme koko mukautuu tarpeen mukaan pienestä yhtyeestä noin 40-henkiseen seka­kuoroon. Kuoro on kunnos­tau­tunut sekä säestyk­settö­mien että orkesteri­säestyk­sellis­ten teosten esittä­jänä.

Lue lisää Turun konservatorion kamarikuoron verkkosivuilta

 

Exaudio on suomenruotsalainen projektikuoro naisäänille. Kuoro perustettiin luovalla lounastauolla syksyllä 2007, ja sen taiteellisena johtajana on alusta saakka toiminut Hanna Kronqvist. Exaudio toteuttaa produktioita, jotka perustuvat taidemusiikkiin ja sen tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia ja monimuotoisia kuorokonsertteja Suomen musiikkitarjontaan. Kuorossa laulaa noin 20 naista.

Lue lisää Exaudio kuoron verkkosivuilta

Kuuntele Exaudion kappaleita kuoron YouTube-kanavalta

 

Järjestäjä

Kaarinan kulttuuripalvelut yhteistyössä Piikkiön kirkon kanssa.

Konserttia on mahdollistanut Kaarinan kaupungin Asukasbudjetti 2022.

Details

Date:
15.6.2023
Time:
18:00 - 19:00
Cost:
Tapahtuma on maksuton.
Website:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/minne-lempeat-askeleet-kuljettaa-capella-konsertti
Skip to content