Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yhteinen hetki – lasten ja vanhempien taideterapeuttinen ryhmä

2.3.2023 | 10:00 - 10:45

Tanssitaan, leikitään, musisoidaan ja myös hiljennytään yhteyteen lapsen kanssa tässä taideterapeuttisessa ryhmässä, jonka teemana on lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Ryhmä on suunnattu 1-3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tilaan mahtuu kerralla kuusi lasta aikuisen kanssa.

Ohjaaja Hanna Aav käyttää työssään ekspressiivisen taideterapian menetelmiä. Hän on opiskellut ekspressiivistä taideterapiaa Inartes Instituutissa, josta hän valmistui taideterapeuttiseksi ryhmänohjaajaksi vuonna 2020.

Ekspressiiviselle taideterapialle on tyypillistä monitaiteisuus ja käsitys ihmisestä oman elämänsä parhaana asiantuntijana. Lausahdus ”low skills, high sensitivity” kiteyttää hyvin ekspressiivisen taideterapian lähestymisen taiteeseen: kyse ei ole niinkään osaamisesta vaan herkkyydestä tuntea, aistia ja heittäytyä siihen, mikä meissä haluaa tulla esiin ja nähdyksi. Taiteen eri muotojen tehtävänä on tukea tätä prosessia ja tarjota välineitä sen ilmaisuun.

Ryhmä on avoin, mutta ryhmätilan rajallisen koon vuoksi oman paikan voi halutessaan varata etukäteen sähköpostitse hanna.aav[at]kaarina.fi.

 

Päivitys 8.3.2023

Torstain 9.3.2023 tapaaminen on peruttu sairastapauksen vuoksi. Ohjaaja on yhteydessä ennakkoon ilmoittautuneille. 

 

Skip to content