Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joo-teatterin kevätnäytökset

8.4.2022 | 17:30 - 18:00

Joo-teatteri Piikkiö: Kaverista kiusaajaksi
Kaarina-sali
Pe 8.4. klo 17.30-18

Viidesluokkalainen Julia on innoissaan joululoman jälkeen palaamassa takaisin kouluun, sillä hänen entinen paras kaverinsa Juho on muuttanut takaisin samalle paikkakunnalle ja tulee Julian luokalle. Juho löytääkin uusia kavereita heti ekana koulupäivänä ja Julia jää porukan ulkopuolelle. Luokassa tapahtuva pieni härnääminen alkaa eskaloitumaan ja Julian ulkopuolisuus kasvaa. 

Kevään aikana Piikkiön lastenteatteriryhmä on valmistanut esityksen, jota on ideoitu erilaisten teatterillisten harjoitusten avulla yhdessä lasten kanssa. Ryhmän aiheeksi valikoitui koulukiusaaminen ja esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut oppilaiden ideoiden pohjalta ohjaaja Anni Suvanto.

Kesto: noin 20-30 minuuttia

 

Joo-teatteri Piispanlähde 2: Ronja ja Jenni
Kaarina-sali
La 9.4. klo 14-14.30

Ronja joutuu muuttamaan kesken kolmannen luokan uudelle paikkakunnalle. Uuden paikkakunnan pelastus on uusi ystävä, Jenni. Perhe ei kuitenkaan hyväksy tätä uutta ystävää ja pian Ronja ja Jenni ovat kadonneet. Mitä onkaan voinut sattua? Ronja ja Jenni on esitys ystävyydestä ja uuteen yhteisöön astumisesta. 

Ronja ja Jenni on esitys, joka on tehty Joo-teatterin oppilaiden omien ideoiden ja toiveiden pohjalta. Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Joni Hakala.

Kesto: noin 20-30 minuuttia. 

 

Joo-teatteri Piispanlähde 1: Sirkus Surkeamùs ylpeänä esittää
Kaarina-sali
La 9.4 klo 16-16.30

SIIRRETTY, esitys ma 11.4. klo 18 Piispanlähteen päiväkodin sali

Sirkuksen väki on valmistautunut koko pitkän talven suurta kevätnäytöstä varten, mutta kun esityspäivä koittaa, ei kaikki menekään ihan suunnitelmien mukaan. Tule katsomaan mitä tapahtuu, kun sirkuksen väki selvittää yllättäviä ongelmia ja väärinkäsityksiä lavalla, yrittäen samalla pitää esityksen käynnissä.

Esitys on Joo-teatterin 8-13-vuotiaiden maanantain ryhmän osallistujien toiveiden ja ideoiden pohjalta luotu. Lavalla nähdään ryhmän osallistujia erilaisissa rooleissa. Käsikirjoituksesta ja ryhmän sekä esityksen ohjaamisesta vastaa Katariina Tamminen.

Kesto: noin 30 min

Tiedot

Päivämäärä:
8.4.2022
Aika:
17:30 - 18:00
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/joo-teatterin-kevatnaytokset
Skip to content