Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkulkurit Kaarinassa

14.7.2021 | 11:00 - 17:00

Tapahtuma on maksuton.

Esitykset ja työpajat klo 11-13 ja klo 15-17.
Esityksen kesto 15 minuuttia, työpajat 30 minuuttia.

 

Kotimaa kiikarissa! “Hei kuule Suomi, täältä tullaan!” Hyppää mukaan Kesäkulkureiden vauhdikkaalle reppureissulle kotimaan maisemiin!

Läntinen tanssin aluekeskuksen Kesäkulkurit käynnistävät kiertueensa Varsinais-Suomen ja Satakunnan kuntiin 2.7.2021. Kiertue kulkee kunnissa tuoden katsojilleen tanssin iloa!

Kesäkulkurit, tanssitaiteilijat Amanda Vuori ja Anniina Ukkonen, saapuvat Kaarinaan Hovirinnan rantaan. Teos sopii koko perheelle sisältäen miimiä, juhannustansseja ja vauhdikkaita hetkiä kotimaan kesästä. Työpajassa osallistujat pääsevät tulkitsemaan kokemaansa suomalaisen musiikin tahtiin. 

Kesäkulkurit on Läntinen tanssin aluekeskuksen kiertävä tanssiesitys- ja työpajakokonaisuus, joka kulkee Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa heinäkuun ajan. Läntinen tanssin aluekeskus on Taiteen edistämiskeskuksen, Turun kaupungin ja Porin kaupungin tukema tanssin aluekeskus. Aluekeskustoiminnan keskeiset tavoitteet ovat sen käynnistämisestä lähtien olleet toimialan kehittäminen, tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden alueellinen ja sosiaalinen edistäminen sekä tanssitaiteilijoiden työllisyyden parantaminen.

 

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuusohjeita noudatten. Tulethan vain terveenä!

Tiedot

Päivämäärä:
14.7.2021
Aika:
11:00 - 17:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kesakulkurit-kaarinassa
Skip to content