Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuusiston musapiknik

14.8.2021 | 17:00 - 22:00

Tapahtuma on maksuton.

Klo 17.30 Mikael Amor & Kätyrit
Klo 18.30 Tulikoira
Klo 19.30 Tears Apart
Klo 20.30 Vihan Muna

Kuusiston Musapiknik kutsuu historialliseen ympäristöön viettämään bändilauantaita!
Pakkaa eväskoriisi syötävää ja juotavaa, ota viltti matkaan.

 

Vihan Muna on yli 40-vuotias taidepunkyhtye. LP ilmestyi loppuvuodesta 2020, ja se keräsi kiitosta valtakunnan medioissa. Vihan Munalla – Pekka Eskelinen, rummut; Olli Kauniskangas, basso ja laulu; Harri-Tapio Siivonen, kitara – on takana satakunta keikkaa, ja yhtyeen jäsenillä muissa kokoonpanoissa useampi tuhat.

Tears Apart on sielukkaan svengin omaava yhtye Suomen Turusta. Yhtye hakee vaikutteita ikonisilta esikuviltaan Bowiesta Houstoniin Nile Rodgersin hengessä ja yhdistelee vapaasti skandisoundeja rhythm’n’blues-poljentoon elektronisia vivahteita kaihtamatta. Tears Apart -esikoisalbumin (Ilmaa Music/Running Moose, 2014) julkaisun jälkeen yhtye on raivannut tietään musadiggareiden tietoisuuteen ja kurottanut siipiään jopa Atlantin yli. Uutta musiikkia yhtye on julkaissut keväästä 2020 lähtien.

Mikael Amor & Kätyrit on turkulaisyhtye, joka soittaa ”yksinkertaisesti ärsyttävän hyvää Suomi-poppia”. Yhtye polveutuu vuonna 2013 perustetusta iskelmäpoppoosta, joka kantoi nimeä Lemmen Kätyrit, ja kokoonpanolla on paljon esiintymiskokemusta pikku kuppiloista aina Ruisrockin lavalle.

Tulikoira on pari vuotta sitten perustettu yhtye, joka soittaa pohjoismaista kansamusiikkia. Tulikoiralla eli Liisa Gunneliuksella, Olavi Ermalalla ja Yrjänä Ermalalla on vuosikymmenten kokemus sooloesiintymisistä ja kansanmusiikin soittamisesta erilaisissa yhtyeissä.

Kesäkeikat on uusi esityssarja, johon ovat voineet hakea mukaan kaikki, joilla on jotakin esitettävää. Kesäkeikoille on vapaa pääsy, ja Kuusiston linnanraunioiden kesäkioski on auki keikkojen aikana. Lämpimästi tervetuloa Kesäkeikoille!

 

Tapahtumat järjestetään siten, että yleisössä on mahdollista säilyttää turvavälit.
Ethän osallistu tapahtumiin, jos olet lievästikin flunssaoireinen. Pidetään huolta toisistamme!

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.8.2021
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kuusiston-musapiknik
Skip to content