Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muinaistulien yö

27.8.2022 | 19:00 - 23:00

Muinaistulien iltana Littoisten lavalla Sari Hellsten yhtyeineen tanssittaa kansaa klo 19-22, jonka jälkeen sytytetään kokko ja nähdään tulitaide-esitys.

Tervetuloa juhlimaan kesäkauden päätöstä ja syyskauden avausta. Rannan aluetta valaistaan myös Tapio Väntsin valotaideteoksella ajalla 27.8.-4.9. Teos sytytetään n. klo 18.30. Tilaisuus on päihteetön ja siihen on vapaa pääsy.

Muinaistulien yötä on vietetty Littoistenjärvellä vuodesta 2005. Tuhansia vuosia sitten Itämeren rannikolla merenkulkijoita ohjattiin maihin ja asukkaita varoitettiin uhkaavasta vaarasta merkkitulien avulla. Myöhemmin tulia alettiin polttaa rannikolla kesäkauden päätteeksi.

 

Illan aikataulu: 

Klo 18.30 Littoisten rannan ja lavan ympäristö

  • Tapio Väntsin luoma valotaideteos sytytetään.

Klo 19-22, Littoisten lava

Sari Hellsten tuo pilke silmäkulmassa estradeille ja tanssi-iltaasi tuoreen tuulahduksen. Sarin keikoilla vallitsee rento meininki. Tanssittavien tangojen, hitaiden valssien ja foxien lisäksi kuullaan meneviä ja tunnelmallisia suosikki-iskelmiä. Tangoprinsessa Sari Hellsten onkin kehuttu vahvan, upean äänen ja tulkinnan lisäksi miellyttävistä biisivalinnoista ja eloisasta esiintymisestään. Sari on sanoittanut omia levytyksiään, mutta myös tehnyt yhteistyötä mm. Petri Munckin ja muiden hittituottajien kanssa.

Uusimpana Valloita mut -uutuussinkku, joka on soinut radioiden listoilla. Katso ja kuuntele Valloita mut -sinkku täältä: https://youtu.be/UbVA8r7NAX8

Klo 22-23 Littoisten ranta

  • Kokko 

Klo 22.30 Littoisten ranta

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2022
Aika:
19:00 - 23:00
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/muinaistulien-yo-0
Skip to content