Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näyttelyt 2023: toukokuu

2.5. | 09:00 - 30.5. | 19:00

Tapahtuma on maksuton.

Toukokuussa Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa Kaarinan kaupungin ympäristönsuojelun & viherpalveluiden Haitalliset vieraslajit -näyttely kertoo vieraslajien tunnistamisesta, haitoista ja torjunnasta. Mukana on VieKas LIFE -hankkeen näyttely sekä valokuvia Kaarinassa esiintyvistä vieraslajeista. Toisessa kerroksessa päästään tutustumaan vuorottelupiirtämiseen, joka on Martti Suorlahden ja isänsä Ollin, yhteinen harrastus, jossa samaa kuvaa piirretään vuoron perään. Kuva aloitetaan jostain sattumanvaraisesta syheröstä, joka kehittyy lopulta usein ihmis- tai eläinhahmoksi. Piikkiön kirjastossa kuvataiteilija Marke Laaksosen Kiehtovat orkideat -näyttelyssä on öljyvärimaalauksia.

Kaarinan kaupungin ympäristönsuojelu & viherpalvelut: Haitalliset vieraslajit
3.–30.5.2023 | Kaarina-talo 1. krs

Tunnistatko jo haitallisen kurtturuusun, komealupiinin, jättipalsamin ja espanjansiruetanan? Entäpä terveydellekin haitallisen jättiputken? 

Kaarinan kaupungin viherpalveluiden ja ympäristönsuojelun järjestämässä Haitalliset vieraslajit -näyttelyssä pääset tutustumaan näihin ja muihin haitallisiin vieraslajeihin sekä niiden torjuntaan. Mukana on Suomen luonnonsuojeluliiton VieKas LIFE -hankkeen näyttely sekä valokuvia Kaarinassa esiintyvistä vieraslajeista ja niiden torjunnasta.
 

Tiedot

Alkaa:
2.5. | 09:00
Loppuu:
30.5. | 19:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/nayttelyt-2023-toukokuu
Skip to content