Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VoxFemina-tanssiesitys

12.12.2023 | 17:00 - 17:15

Tapahtuma on maksuton.

Tule katsomaan maistiaisia tammikuussa ensi-iltansa saavasta Vox Feminasta!

VoxFemina / Feral Polyphony on monitaiteinen esitystapahtuma, äänekäs kannanotto valtavirralle ja moniääninen kurkotus naiseuden historiaan ja nykypäivään. Tanssivan Joulukalenterin luukussa kurkataan teoksen tematiikkaan ja sitä voi seurata kuunnelmana, nykytanssiesityksenä sekä aistia kuvataiteena. VoxFemina on installaatio naiseuden monista muodoista, vaihtuvista identiteeteistä, vapauden kaipuusta sekä yhteisöllisistä rituaaleista. 

Varsinaisen teoksen Turun ensi-ilta on 19.1.2024 klo 19.00 Kakolan Salissa.

Teoksen takana on viisi eri sukupolvia edustavaa naistaiteilijaa, koreografi-ohjaaja Maria Nurmela, porilainen kuvataiteilija Saara Nurmi, australialainen säveltäjä Jane Sheldon sekä tanssitaiteilijat Jonna Aaltonen ja Reettaleena Rauhala. Tekijät edustavat myös taiteen eri aloja ja lähtökohtia, samoin kuin naiseuden erilaisia muotoja. 

 

Kuva: Vesa Loikas

Details

Date:
12.12.2023
Time:
17:00 - 17:15
Cost:
Tapahtuma on maksuton.
Website:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/voxfemina-tanssiesitys
Skip to content