Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotiseutukierros uusille kaarinalaisille

7.9. | 17:30 - 19:30

Tapahtuma on maksuton.

Oletko uusi asukas Kaarinassa? Tule mukaan Kaarina-Seura ry:n järjestämälle kotiseutukierrokselle!

Opastettu kierros tutustuttaa uusia kaarinalaisia pohjoiseen ja läntiseen Kaarinaan, Littoisten rantojen ja keskustan kautta Piikkiöön. Kierros päättyy Koriston tallille, jossa kahvittelun lomassa esittäytyvät muun muassa kotiseutuyhdistys Kaarina-Seura ja Kaarinan kaupunki.

Kierros järjestetään torstaina 7.9.2023 kello 17.30. Lähtö Vaakunatien linja- autopysäkiltä, joka sijaitsee Koriston tallin risteyksen vieressä. Kierros on ilmainen ja kestää n. 2h, mukaan mahtuu max. 50 hlö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 31.8. kello 17 mennessä. Ilmoittautuminen puhelimitse Kaarina-Seuralle tiistaisin ja torstaisin kello 13-17, puhelinnumero: 0440-222 030. Vain puhelimitse tehdyt ilmoittautumiset otetaan huomioon!

Mahdollisia varapaikkoja voi tiedustella ilmoittautumisen päätyttyä tiistaihin 5.9.2023 mennessä.

 

Järjestäjät: Kaarina-Seura ry, Kaarinan oppaat ry sekä Kaarinan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut.

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.
Aika:
17:30 - 19:30
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kotiseutukierros-uusille-kaarinalaisille
Skip to content