Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näyttelyt 2023: kesäkuu

2.6. | 09:00 - 29.6. | 19:00

Tapahtuma on maksuton.

Kesäkuussa Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa on Lilja Nummilan ja Hilla Nummilan, kahden vahvan naisen näkemyksiä naiseudesta ja henkisestä kasvamisesta. Toisessa kerroksessa Katariina Aallon maalauksissa herätellään itsetuntemusta. Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien näyttelyssä esitellään rappioarkkitehtuuria eri näkemysten kautta.

Lilja Nummila ja Hilla Nummila: Osatotuus ja osa valhetta
2.–29.6.2023 | Kaarina-talo 1. krs

Näyttelyssä on esillä kahden vahvan naisen maalauksia, joissa käsitellään mm. vastoinkäymisten kautta syntyvää henkistä kasvamista ja naiseutta.

Lilja Nummila:

Lilja Nummila on puutarha-alan koulua käyvä 16-vuotias, taiteesta tykkäävä tyyppi. 
”Olen aina tykännyt käsillä tekemisestä ja se on myös aina ollut minulle helpoin tapa oppia. Taiteen tekeminen on minulle melko uutta ja alussa mm. värien sekoittaminen oli vaikeaa, eikä aina tiennyt edes mistä ylipäätään aloittaa. Mutta nyt, tekemisen kautta, olen jo jotain oppinut ja tykkään kovasti tekemisestä”, miettii Lilja.

Hilla Nummila: 

Hilla Nummila on vehmaalainen itseoppinut taiteilija ja Liljan täti. ”Maalaaminen on minulle tapa keskustella itseni kanssa. Olen viimeisen vuoden aikana käsitellyt maalauksissani erityisesti naisen asemaa”, kertoo Hilla.
 

Tiedot

Alkaa:
2.6. | 09:00
Loppuu:
29.6. | 19:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/nayttelyt-2023-kesakuu
Skip to content