Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kaarina-talon konsertti: Kevätkonsertti CCL, Aura ja Vala

21.5.2023 | 17:00 - 19:00

Tapahtuma on maksuton.

Konsertissa kuullaan ohjelmistoa, joilla kokoonpanot osallistuvat kesäkuussa Tampereen sävel -kilpailuun. Vapaa pääsy, tervetuloa!

CCL on nuorista aikuisista koostuva kaarinalainen diskanttikuoro, joka tekee musiikkia ilolla mutta kunnianhimoisesti. CCL keikkailee aktiivisesti ja on saanut itselleen maineen korkeatasoisena ja monipuolisena kuorona myös kilpailuissa ja katselmuksissa. Kuoro toimii ilman ammattijohtajaa, ja taiteelliset ratkaisut tehdään yhdessä kuorolaisten kesken.

Konsertissa kuultavat kaarinalais- ja turkulaislähtöiset lauluyhtyeet Aura ja Vala vaikuttavat nykyisin kolmessa kaupungissa. Lukioaikoina perustetut yhtyeet keikkailevat yhä ahkerasti niin iloa väikkyvissä tilaisuuksissa, konserteissa, elämän aluissa kuin päätöksissä. Laajasta repertuaarista yhtyeet esittelevät konsertissa herkkiä ja kauniita lauluja mieltä piristäviä rallatuksia unohtamatta.

Yhtyeitä voi seurata Instagramissa ja Facebookissa:
@cclchoir
@lauluyhtyeaura
@lauluyhtyevala

Details

Date:
21.5.2023
Time:
17:00 - 19:00
Cost:
Tapahtuma on maksuton.
Website:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kaarina-talon-konsertti-kevatkonsertti-ccl-aura-ja-vala
Skip to content