Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nukketeatteriesitys R

22.2.2022 | 13:00 - 14:00

Ti 22.2. klo 13, Kaarina-sali
(Ke 23.2. klo 10, Kotimäen koulu)
(To 24.2. klo 10, Piikkiön kirjasto)

Tervetuloa talvilomaviikon nukketeatteriesitykseen Kaarina-taloon!
Esitykseen on vapaa pääsy. Muut esitykset on loppuunvarattu.

Voiko mummon perintöposliinilla tehdä sirkustempun ja mitä siitä seuraa? Miten toimia, kun lattia on laavaa? Maailma on täynnä mitä mielenkiintoisimpia tavaroita, vehkeitä ja vempeleitä, arvokkaita asioita ja rojua, joihin ei saa koskea. Maailma on myös täynnä yllättäviä tilanteita, joihin nämä esineet meidät asettavat.

R on hyväntuulinen leikkiinkutsu. Se väärinkäyttää esineitä luovasti, sekoittaa leikkiä ja todellisuutta sekä tarttuu asioihin, jotka ovat kohderyhmälleen ajankohtaisia. Esitys on esineteatterillinen tutkielma tasapainosta 3-8 vuotiaille. Se iloitsee ikäryhmälleen ajankohtaisista asioista: opeteltavista taidoista, leikistä ja mahdollisuudesta, että kaikki menee pieleen.

Kan man göra ett cirkustrick med mormors arveporslinet och vart leder det till om man gör det? Vad skall man göra om golvet är lava? Världen är fullt av facinerande saker, prylar och apparater, värdefulla ting och skräp, som man inte får röra. Världen är också fullt av överraskande situationer, som dessa föremål sättar oss i.

R är en skämtsam inbjudan till att leka. Den missbrukar föremål kreativt, blandar lek med värkligheten och tar tag i ärenden, som är aktuella för föreställningens målgrupp. R är en studie om balans i form av objektteater för barn 3-8 år. Barnens färdigheter, lek och möjligheten att allt misslyckas glädjer föreställningen.
 

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Ilmoittautumiset:
Anri Veston (anri.veston@kaarina.fi)

Details

Date:
22.2.2022
Time:
13:00 - 14:00
Website:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/nukketeatteriesitys-r
Skip to content