Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saaristo Open

9.6.2022 | 14:00 - 11.6.2022 | 00:00

Saaristo Open siirtyy omalle paikalleen kesän alkuun ja palaa jälleen kolmipäiväiseksi tapahtumaksi. Ensi kesän festivaali juhlitaan Kaarinan Hovirannassa 9.–11.6.2022, ja tulevan kesän tapahtumassa tullaan näkemään muun muassa Elastinen, J. Karjalainen, Ellinoora, Teflon Brothers sekä Klamydia. Katso Saaristo Openin ohjelma tästä

Vuoden 2021 Saaristo Openiin ostetut liput siirtyvät vuodelle 2022. Tapahtuman muuttuessa kolmepäiväiseksi, lipun ostaneet saavat yhden lisäpäivän. Kahden päivän liput muuttuvat automaattisesti kolmen päivän lipuiksi ja ne käyvät sellaisenaan. Yhden päivän lippuihin kuuluvan lisäpäivän saa lunastettua tapahtuman passipisteeltä. Yhden päivän lippujen lisäpäivän saa itse päättää. Lisätietoja Saaristo Openin lipuista

Voit ostaa Saaristo Openiin liput myös palvelupiste Fiskarista Kaarina-talolta tai Piikkiön kirjaston palvelupisteestä. Palvelupisteiden aukioloajat
 

Tiedot

Alkaa:
9.6.2022 | 14:00
Loppuu:
11.6.2022 | 00:00
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/saaristo-open-0
Skip to content