Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kaarina-talon esitelmäillat: Neiti Marplen ja komisario Morsen maisemissa

16.2.2022 | 19:00 - 20:00

UUSI PÄIVÄ 16.2.

Esitelmäilta on jouduttu siirtämään! 
Uusi päivä on keskiviikko 16.2. klo 19.

Kuljemme kuvien kera Oxfordin ja Readingin ympäristöissä, kaupungissa ja maaseudulla. Luennolla esitellään puutarhaa, perienglantilaisia tapoja, lordien ja herttuoiden kartanoita (stately homes; Winston Churchillin syntymäpaikka) sekä käydään Morse-kävelyllä. Esitelmöijänä FM Heli Hukkanen.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt, että tiloihin voidaan ottaa ja tilaisuuksiin voi osallistua 50 prosenttia normaalisti sallituista määristä. Rajoitukset ovat voimassa 15.2.2022 saakka ja ne koskevat sisätiloja. Käytäthän tapahtumissa kasvomaskia ja käsidesiä. Ethän osallistu tapahtumiin, jos olet lievästikin flunssaoireinen. Pidetään huolta toisistamme!

Skip to content