Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaarina-talon konsertit: Jääkukkien takana

17.12.2021 | 19:00 - 20:00

Jääkukkien takana on lauluyhtye Valan ja soitinyhtye Harraksen yhteinen pysähdys joulun alla. Konsertissa soivat uudet ja vanhat joulusävelmät kahden yhtyeen keskusteluksi sovitettuina. Ehyt kokonaisuus pohtii aikaa ja ajattomuutta nuoresta näkökulmasta.

Kaarinan lisäksi joulukonsertti järjestetään Turussa Martinkirkossa 11.12. sekä Maarian kirkossa 18.12.

Puolalanmäen lukion alumnien yhtyeet Vala ja Harras kuullaan ensimmäistä kertaa samalla lavalla. Lukiossa kohdanneet ystävykset ovat jo ottaneet ensiaskeleensa maailmalle, mutta palaavat nyt jouluksi kotiin. Nuoret muusikot haluavat konsertillaan luoda levollisen hetken kiireisen ajan keskelle.

Konserttiin on vapaa pääsy (vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu 5 €)

Tervetuloa konserttiin!

Vala: Venla Niemi, Aino Kärnä, Lotta Peltola ja Aino Mustonen
Harras: viulu Ruben Goesch, kitara Aukusti Harju, kontrabasso Antero Lehtovaara
Kuva: Alli Suosalo

 

Tapahtuman Facebook-sivu.

____

Kaikissa Kaarinan kaupungin yli 20 hengen tapahtumissa on toistaiseksi käytössä koronapassi. Koronapassi kysytään jokaiselta tapahtumaan osallistuvalta 16 vuotta täyttäneeltä henkilöltä. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus pyydetään ottamaan esiin jo ennen tapahtumaovelle saapumista, jotta saamme joudutettua tapahtumapaikalle siirtymistä.

Lisätietoa koronapassista: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69924586
 

Tiedot

Päivämäärä:
17.12.2021
Aika:
19:00 - 20:00
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kaarina-talon-konsertit-jaakukkien-takana
Skip to content