Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjastokeikka Piikkiössä: Teuvo Mujo

20.10.2021 | 18:00 - 18:30

Tapahtuma on maksuton.

Kirjastokeikka Piikkiössä: Teuvo Mujo
Ke 20.10.2021 klo 18

Kaarinaan vuoden 2019 lopulla muuttanut Teuvo Mujo on harrastanut laulelmamusiikkia jo useita vuosikymmeniä – vaihtelevalla intensiivisyydellä. Ensimmäiset laulelmakeikat hän teki kuusikymmentäluvun loppupuolella. Itselleen mieluisia lauluja hänelle ovat ihmisistä, elämästä ja rakkaudesta kertovat laulut.

Kirjastokeikkojen ohjelmat koostuvat vanhojen suomalaisten lyyrikkojen, kuten esim. Einari Vuorelan, Oiva Paloheimon, Eino Leinon, J.H. Erkon, P. Mustapään ja Aale Tynnin teksteihin tehdyt laulut.  Ohjelmistoon sisältyy myös hieman surumielisiä ja haikeita slaavilaisia lauluja sekä eteläamerikkalaisia, hieman reipasrytmisempiä kansanlauluja. Näiden laulujen lisäksi hän esittää myös mm. Timo Kiiskisen, Hectorin, Petri Hohenthalin ja Turkka Malin tekemiä lauluja. 

Kirjastokeikat on Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden esityssarja, johon saavat hakea mukaan kaikki nykyiset ja entiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää. Keikkojen kesto on n. 30 minuuttia.

Tiedot

Päivämäärä:
20.10.2021
Aika:
18:00 - 18:30
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kirjastokeikka-piikkiossa-teuvo-mujo
Skip to content