Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kunnon kotiruokaa Kapen tapaan

6.10.2021 | 17:00 - 18:00

Tapahtuma on maksuton.

Vuonna 2021 Kaarinassa vietetään hyvän ravitsemuksen teemavuotta. Tavoitteena on lisätä kaarinalaisten tietoisuutta ja osaamista laadukkaasta ja terveellisestä ruokavaliosta järjestämällä kaikille avoimia ja maksuttomia luentoja ja keskustelutilaisuuksia. 

Luentosarjan pääpuhujana on huippukokki Kari Aihinen. Kari Aihinen tunnetaan erityisesti MTV3-kanavan Kaappaus keittiössä -ohjelmasta. Siinä Kari on suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla, matkustaen joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon. Kari tunnetaan myös suosituista Katastrofikokki, Kädettömät kokit ja Grillikuumetta ohjelmista. Päätyökseen hän on legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö.

Huippukokki Kari Aihinen saapuu Kaarina-saliin luennoimaan aiheesta ”Kunnon kotiruokaa Kapen tapaan”. Tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle Kari Aihisen kanssa.

Ennen tilaisuuden alkua ja tilaisuuden päätteeksi Kaarina-talon aulassa on paikalla kaupungin ravitsemusterapeutti Tuulia Terinkoski sekä Kaarinan-Piikkiön sydänyhdistys ry sekä Rantakulman Martat ry. Esillä on esimerkkejä siitä, kuinka paljon on puoli kiloa kasviksia, hedelmiä ja marjoja ja kuinka paljon sokeria on meille tutuissa ruoka-aineissa.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
6.10.2021
Aika:
17:00 - 18:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kunnon-kotiruokaa-kapen-tapaan
Skip to content