Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Linnanraunioiden kesäkeikat: Sirkusta ja itämaista tanssia

22.7.2021 | 18:00 - 19:00

Tapahtuma on maksuton.

Sirkustaiteilijat Fanni Silmunen ja Linda Kulmala & Intialaisen tanssin ryhmä Nach Baliye Kollektiv

Heinäkuussa Linnanraunioiden kesäkeikoilla nähdään tanssia ja sirkusta!

Fanni Silmunen ja Linda Kulmala ovat sirkustaiteen ammattilaisia, ja kaksikolla on monipuolista esiintymiskokemusta niin erilaisista tapahtumista ja festivaaleilta kuin suuremmista produktioista ja teatteritiloistakin. Fannin ja Lindan ohjelmassa on kesäinen hyvän mielen sirkusesitys, johon kuuluu muun muassa käsilläseisontaa, jongleerausta ja akrobatiaa. Linda ja Fanni ovat valmistuneet sirkustaiteilijoiksi Turun AMK:n Taideakatemiasta vuosina 2019 ja 2020.

Nach Baliye Kollektiv on intialaiseen tanssiin, erityisesti bollywoodiin ja rajasthanilaiseen tanssiin, erikoistunut tanssiryhmä. NBK on esiintynyt vuosia yhdessä; nykyinen ryhmä perustettiin kesällä 2019. Viimeisimpiin esiintymisiin lukeutuvat Turun päivän esitys kävelykadun lavalla, Taiteiden yön keikka Hansakorttelissa ja ravintolakeikat talvisaikaan. Ryhmän vahvuus on erityisesti mukaansa tempaava esiintyminen: tanssijat pitävät hauskaa tanssiessaan ja se näkyy katsomoon asti!

Kesäkeikat on uusi esityssarja, johon ovat voineet hakea mukaan kaikki, joilla on jotakin esitettävää. Kesäkeikoille on vapaa pääsy, ja Kuusiston linnanraunioiden kesäkioski on auki keikkojen aikana. Lämpimästi tervetuloa Kesäkeikoille!

​​​​​​​Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuusohjeita noudatten. Tulethan vain terveenä!

Tiedot

Päivämäärä:
22.7.2021
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/linnanraunioiden-kesakeikat-sirkusta-ja-itamaista-tanssia
Skip to content