Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaarina-talon konsertit: Fantasiaa ja runoa

23.7.2021 | 19:00 - 20:00

Tapahtuma on maksuton.

Kunnolan sisarusten Hildan, Onnin ja Martan kamarimusiikkikonsertti Kaarina-salissa.

Kaarina-talon-konsertin teemana on 1800-1900 lukujen romantiikan ja impressionismin runolliset teokset, fantasiat ja sadut. Kuultavia säveltäjiä mm.Hindemith, Saint-Saens sekä Ysaye.

Camille Saint-Saëns: Fantasia.
Paul Hindemith: Meditation
Eugène-Auguste Ysaye: 6. Sonaatti
Paul Hindemith: Sonaatti *
Henri Viuxtemps: Elegie
Pablo De Sarasate: Habanera
George Friedric Handel: Passacaglia

 

Martta Kunnola (s. 2005) aloitti viulunsoiton 5-vuotiaana Musiikkiopisto Arkipelagissa Riikka Lehtimäen oppilaana. Hän osallistui aktiivisesti opiston toimintaan, ja edusti usein Arkipelagia Kaarinan kaupungin ja seurakunnan tilaisuuksissa. Martta edusti Kaarinaa myös valtakunnallisessa Sounds -katselmuksessa Trio Legaton kanssa 2017.Martta siirtyi 12-vuotiaana Helsingin Konservatorioon Janne Malmivaaran viululuokalle. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutukseen Martta siirtyi 2020, jolloin hän valitsi sivusoittimensa alttoviulun pääaineekseen. Martta soittaa Eero Haahtin rakentamalla Gasparo da Salo – alttoviululla.

Onni Kunnola (s. 2001) aloitti viuluopintonsa 8- vuotiaana musiikkiopisto Arkipelagissa Jouni-Pekka Rissasen johdolla. Vuoden 2016 syksyllä hän aloitti opintonsa Helsingin Konservatoriolla Janne Malmivaaran opissa. Nykyisin hän opiskelee Sibelius-Akatemiassa musiikin kandidaatin tutkintoa opettajana Pekka Kauppinen. Orkesterikokemusta Onni on saanut mm. Kamarikesä-festivaaleilla, sinfoniaorkesteri Vivossa, Tawastiasinfonietassa, Hyvinkää sinfonietassa, Helsinki Concordiassa, Wegelius kamariorkesterissa ja monien eri musiikkileirien orkestereissa. Onni soittaa Jacques-Pierre Thiboutin rakentamalla viululla vuodelta 1816.

Hilda Kunnola (s. 2000) aloitti harpunsoiton 9-vuotiaana Turun Konservatoriossa opettajanaan Hanna Kenttämies. Vuonna 2014 hän aloitti opiskelun Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa Päivi Severeiden luokalla, ja tällä hetkellä hän tekee musiikin kandidaatin tutkintoa Sibelius-Akatemiassa. Orkesterimuusikkona hän on keikkaillut muun muassa Oulu Sinfonian, Tapiola Sinfoniettan, Sinfonia Lahden ja Pori Sinfoniettan riveissä. Keväällä 2019 hän soitti RSO:n Nuorten solistien konsertissa solistina, ja myöhemmin samana vuonna hänet valittiin Pro-Musica säätiön Vuoden nuoret muusikot -konserttiin. Hänen soittimensa, Lyon and Healy 23, rahoittamisen suurena apuna on toiminut Suomen Kulttuurirahasto.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuusohjeita noudatten. Tulethan vain terveenä!
Kaarina-salissa on katsomopaikat turvavälein.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tiedot

Päivämäärä:
23.7.2021
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/kaarina-talon-konsertit-fantasiaa-ja-runoa
Skip to content