Skip to main content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joo-teatterin kevätnäytös

28.4.2021 - 13.5.2021

Tapahtuma on maksuton.

Joo-teatterin kevätesitykset Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla keskiviikkona 28.4. klo 15.30-17

Klo 15.30 Piikkiön lastenryhmä: Koroisten prinssin aikamatka, esitykseen pääset tästä
Klo 16.00 Piispanlähteen lastenryhmä I: Ella ja seikkailu somessa, esitykseen pääst tästä
Klo 16.30 Piispanlähteen lastenryhmä II: Juuri saamamme tiedon mukaan… & pienryhmän show, esitykseen pääset tästä

 

Koroisten prinssin aikamatka

Humoristinen näytelmä ystävyydestä, yksinäisyydestä ja toisten huomioimisesta. Piikkiön Koroisten muinaismetsissä asuu ahkera kansa, joka raataa ja elää kurjuudessa. Metsässä asuu myös ylpeä ja pilalle hemmoteltu prinssi Arvid, joka ei ole koskaan leikkinyt muiden lasten kanssa. Hän vihaa kaikkia ja kaikkea. Eräänä päivänä prinssi törmää metsässä menninkäiseen, joka haluaa antaa prinssille opetuksen. 

Näytelmä on valmistettu Kaarinan kansalaisopiston Joo-teatterin Piikkiön ryhmässä. Näytelmä piti esittää jo keväällä 2020, mutta korona romutti suunnitelmat. Nyt pääsemme esittämään näytelmän videoituna. Näytelmän on ohjannut ja käsikirjoittanut Merita Seppälä. Näytelmässä on mukana yhteensä 10 näyttelijää. Esityksen kesto on vajaa 30 minuuttia ja se sopii kaiken ikäisille katsojille. 

Ella ja seikkailu somessa

12-vuotias Ella viettää niin paljon aikaa uppoutuneena puhelimensa syövereihin, että äiti on jo alkanut kaipaamaan yhteistä aikaa. Ella ja seikkailu somessa vie katsojat Ellan mukana matkalle puhelimen ja somen maailmoihin! Mitä Ella oivaltaa, kuka on Allu-Algoritmi ja kuinka monta sovellusta sinä tunnistat esityksen maailmoista? Tule katsomaan ja ota selvää! Esityksen kesto on n. 30 minuuttia.

Juuri saamamme tiedon mukaan…

Rutiininomainen uutislähetys keskeytyy, kun uutisankkurit Karoliina ja BK saavat tiedon kadonneesta pojasta. Uutislähetys muuttuukin nopeasti rikostutkimukseksi, joka huipentuu epäiltyjen haastatteluun suorassa TV-lähetyksessä! Mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen? Esityksen kesto on noin 20 minuuttia.

Joo-teatterin Piispanlähteen lasten ryhmissä on valmistettu kahta esitystä, joissa molemmissa on ollut lähtökohtana lasten omat ideat ja toiveet. Alla mainittujen esitysten lisäksi tulemme näkemään myös yhden pienryhmän shown! Kummatkin esitykset on lasten ideoiden pohjalta käsikirjoittanut ja ohjannut Kaisa Saarakkala. Esitykset soveltuvat koko perheelle, mutta kohderyhmä kummassakin on kouluikäiset.
 

Ajankohdat

28.4.2021 – 13.5.2021
Viikonpäivä Klo
maanantai 0.01 – 23.59
tiistai 0.01 – 23.59
keskiviikko 0.01 – 23.59
torstai 0.01 – 23.59
perjantai 0.01 – 23.59
lauantai 0.01 – 23.59
sunnuntai 0.01 – 23.59

Tiedot

Alkaa:
28.4.2021
Loppuu:
13.5.2021
Hinta:
Tapahtuma on maksuton.
Kotisivu:
https://kaarina.fi/fi/tapahtumat/joo-teatterin-kevatnaytos
Skip to content